Pitjit

De Indische massage (Pitjit) is een vorm van geneeskunst. Het is een massage met diepgang waar gezocht wordt naar de oorsprong van de klacht. De klacht kan zich op meerdere locaties en verschillende manieren uiten, maar behandelen heeft pas zin als je weet waar de bron van de klacht vandaan komt.
 
Mijn praktijkervaringen wijzen uit dat de meeste van deze klachten een diepere oorzaak hebben dan veelal aangenomen wordt. Deze diepere oorzaak komt voort uit eerder opgedane negatieve indrukken en ervaringen, die op hun beurt blokkades en pijnklachten veroorzaken. De uiting is voor iedereen verschillend en per cliënt wordt er een op maat gemaakte behandeling toegepast.
 
Steeds vaker wordt deze Pitjit toegepast door de vele aanhangers van deze traditionele behandelmethoden. Wij gebruiken deze kennis om de algehele gezondheid te versterken en de energiebanen open te houden.
 
Pitjit werkt op diep niveau en zorgt voor balans in lichaam en geest. Het is effectief toe te passen op bijna alle voorkomende klachten, zoals; hoofdpijn, nekklachten, rsi, spierpijn, whiplash, stressgerelateerde klachten, vermoeidheid, spanningen, etc.
 
Heeft u geen klachten? Dat kan natuurlijk ook. Gun uzelf een moment van persoonlijke aandacht voor lichaam en geest.

Pitjit helpt bij de volgende klachten

Maak een afspraak